massage/voetreflexologie


 

 

Een massage ontvangen is een weldaad voor je lichaam en geest. Je maakt tijdens een massage contact met je lichaam. Je wordt bewust van je lichaam. Het helpt je om te ontspannen van top tot teen. Je geeft je hoofd even rust. De massage zet ook het zelfhelende vermogen van je lichaam in werking. Je lichaam en geest komen meer in balans. Je gaat weer beter in je vel zitten.

Samen kijken we waar tijdens de massage  jouw behoefte ligt en wat het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld een stimulerende massage, of een ontspannende. Je mag genieten van de stilte maar soms is een gesprek juist fijn. Ik bespreek vooraf je wensen, zodat de massage hierop kan aansluiten.

Ik heb verschillende massage technieken geleerd die ik meestal gemengd toepas. Ik maak gebruik van mijn fysiotherapeutisch kennis, maar het liefste gebruik ik principes van de antroposofische massages die openend of juist sluitend, centrerend kunnen werken. Tevens gebruik ik technieken vanuit de craniosacrale therapie en ayurvedische punten.  

Naast een gewone massage is voet/-hand/ oor reflexologie ook heel fijn. Deze combineer ik ook heel graag met massage. Bij de reflexologie beïnvloed je Via reflexpunten op de voeten en/of handen het gehele lichaam. Dit werkt zeer bevorderlijk voor je herstel.

 

Uniek een massage in de zoutkamer. De helende werking van halotherapie gecombineerd met een massage of reflexznebehandeling.