MASSAGE/VOETREFLEXOLOGIE:

 

Een massage ontvangen is een weldaad voor je lichaam en geest. Je maakt tijdens een massage contact met je lichaam. Je wordt bewust van je lichaam. Het helpt je om te ontspannen van top tot teen. Je hoofd even rust geven. De massage zet ook het zelfhelende vermogen van je lichaam in werking. Je lichaam en geest komen meer in balans. Je gaat weer beter in je vel zitten.

Samen kijken we waar tijdens de massage  jouw behoefte ligt en wat het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld een stimulerende massage, of een ontspannende. Je mag genieten van de stilte of muziek op de achtergrond hebben. Soms is een gesprek juist fijn. Ik bespreek vooraf je wensen, zodat de massage hierop kan aansluiten.

Ik heb verschillende massage technieken geleerd. Ik maak gebruik van mijn fysiotherapeutisch kennis, maar het liefste gebruik ik principes van de antroposofische massages die openend of juist sluitend, centrerend kunnen werken. Tevens gebruik ik technieken vanuit de craniosacrale therapie en ayurvedische punten.  

Naast een gewone massage is voet/-hand reflexologie ook een optie. Via reflexpunten op de voeten en/of handen kun je het gehele lichaam beïnvloeden. Dit werkt zeer bevorderlijk voor je herstel.