coaching


 

 

Wil jij je zo vrij gaan voelen als deze dame?

Wil jij al heel lang een verandering in je levensstijl, maar lukt het maar niet. Val je  steeds terug in je oude patroon? Ik wil  je hier graag bij helpen om het dit keer wel te laten slagen. Wat heb je ervoor nodig om je zo vrij te voelen, om stappen te durven zetten? Wat zou je aan je huidige leven willen veranderen?

We kunnen samen aan de slag om een doel op te stellen en dat te splitsen in kleinere stappen, zodat het makkelijker te behalen is. En uitzoeken wat voor jouw hulpmiddelen kunnen zijn om het te behalen. We hebben dan regelmatig contact om te zien hoe je je doelen kunt  bereiken en hoe je ze nog kunt bijsturen. Je neemt pas de volgende stap als de ene in je systeem zit en een automatisme geworden is. Je kunt ook op verschillende gebieden ( bv voeding, beweging, werk en vrije tijd ) een stapje per week zetten.

 

 

Een ideale oplossing in deze coronatijd. lekker veilig thuis, en toch begeleid worden om je eigen leven te creëren is online coaching. het kan ook als voordeel hebben dat je de tijd hebt om het goed op mail te zetten en te overdenken. Beeldbellen is ook een optie.

 

De kosten zijn afhankelijk van de duur en worden vooraf besproken.